Κέντρο Ξένων Γλωσσών Perugia – Tίνα Ζωγοπούλου

Μαθήματα on line

Το είχατε ζητήσει, σας το είχαμε υποσχεθεί και τώρα το πραγματοποιούμε!

Όπου κι εάν είσαι, στην Ελλάδα και όχι μόνο, θα έρθουμε εμείς στο χώρο σου. Χωρίς μετακινήσεις και χάσιμο χρόνου, μαθαίνεις τη γλώσσα που αγαπάς.

Δεν χρειάζεται να διαθέτεις ιδιαίτερες γνώσεις τεχνολογίας. Αλλά και σε αυτό το σημείο μπορούμε να βοηθήσουμε και να σε καθοδηγήσουμε.

Γιατί το μάθημα εξ’ αποστάσεως, δεν διαφέρει από αυτό της τάξης, είναι το ίδιο ζωντανό, δημιουργικό και καθόλου μοναχικό, είναι ο καθένας σπίτι του αλλά ταυτόχρονα μαζί με τους συμμαθητές του.

Μαζί μας προετοιμάζεσαι σωστά. Μαζί θα βάλουμε σωστές βάσεις από το ξεκίνημα της κάθε γλώσσας. Θα θέσουμε στόχους ώστε να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα και να τα καταφέρουμε και στις εξετάσεις πιστοποίησης.  Οι καθηγητές μας με την γνώση και την εμπειρία τους θα είναι κοντά σου σε κάθε βήμα.

Τα on line προγράμματα προσφέρονται σε δύο μοντέλα εκπαίδευσης:

Ομαδικά (έως 8 άτομα)

και ιδιαίτερα

Για τα ομαδικά μαθήματα θα βρεις εδώ τα προγράμματα αρχαρίων και προχωρημένων τμημάτων.

Για τα ιδιαίτερα κάλεσέ μας ώστε να βρούμε μαζί τις  ώρες και ημέρες που σε εξυπηρετούν.

Η αδιάκοπη πορεία μας από το 1982 στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με δικά μας βιβλία και συνεργασίες με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι σταθερά ποιοτική και δημιουργική. Δεν είναι τυχαίο ότι έως σήμερα μας έχουν εμπιστευτεί 43.000 σπουδαστές. Επομένως, έλα στους ειδικούς και μην κάνεις τυχαίες επιλογές από το διαδίκτυο.

Ξεκίνησε με ένα απλό βήμα και άνοιξέ μας την πόρτα ανοίγοντας τον υπολογιστή σου! 

info@perugia.edu.gr         2103816559, 2103803193