ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 -Τα ισπανικά έχουν καθιερωθεί ως η δεύτερη ξένη γλώσσα στον πλανήτη
 -Ομιλούνται από 500 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως
 -Είναι η δεύτερη πιο ευρέως ομιλούμενη μητρική γλώσσα
 -Είναι επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες
 -Είναι μία από τις επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
 -Στις ΗΠΑ το 12% του πληθυσμού (30 εκατομμύρια) μιλάει ισπανικά.

Το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρει την πιο υψηλή ποιότητα στη διδασκαλία ισπανικών, με τη διοργάνωση τμημάτων εκμάθησης ισπανικής γλώσσας, στα οποία διδάσκουν έμπειροι καθηγητές ισπανικής γλώσσας, τόσο Έλληνες, πτυχιούχοι ισπανικής γλώσσας και Φιλολογίας, Ισπανικών και Λατινοαμερικανικών Πανεπιστημίων, όσο και Ισπανοί και Λατινοαμερικάνοι, με σπουδές ισπανικής γλώσσας και Φιλολογίας.

Ispaniki-Gr.Θεωρούμαστε η καταλληλότερη επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο μαθητή της ισπανικής γλώσσας, μιας και έχουμε και δικές μας εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης ισπανικών (ΕΚΔΟΣΕΙΣ PERUGIA), από τις οποίες κυκλοφορεί  το άρτιο βιβλίο γραμματικής της ισπανικής γλώσσας «Ισπανική Γραμματική στα ελληνικά», ένα πληρέστατο εγχειρίδιο ισπανικής γραμματικής και συντακτικού με ελληνικές εξηγήσεις, ιδανικό βοήθημα τόσο για τον αρχάριο, όσο και για τον προχωρημένο στην ισπανική γλώσσα.

Τα τμήματα εκμάθησης Ισπανικής γλώσσας του PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ καλύπτουν όλα τα επίπεδα ισπανικής γλώσσας και οδηγούν στην επιτυχή απόκτηση όλων των Διπλωμάτων Γνώσης της Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας (Inicial, Intermedio, Superior), στην προετοιμασία για την εισαγωγή στο Τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας,  πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία καθώς και για τα προγράμματα Erasmus.

 

Γιατί να επιλέξετε Ισπανικά PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

 Τα τμήματα στο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας ισπανικών, ενώ παράλληλα, τα τμήματα ισπανικών μας, σε αντίθεση με τα άλλα φροντιστήρια ισπανικής γλώσσας, είναι ολιγομελή, προκειμένου η ύλη να αφομοιώνεται αποτελεσματικότερα και στο μισό χρόνο. Τα τμήματα ισπανικής γλώσσας του φροντιστηρίου μας είναι τόσο πρωινά, όσο και απογευματινά, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας, ακόμη και το Σάββατο.
Είμαστε, επίσης, το μοναδικό Φροντιστήριο Ισπανικής Γλώσσας που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ότι η ισπανική γλώσσα είναι διεθνής, μιας και ομιλείται σε 21 χώρες του πλανήτη. Είναι, λοιπόν, αποκλειστικότητά μας η συνεργασία τόσο με Ισπανούς, όσο και με Λατινοαμερικάνους καθηγητές ισπανικών, οι οποίοι δίνουν στο μαθητή τη δυνατότητα να κατανοήσει σε βάθος τις γλωσσικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στην Ισπανία και τις Λατινοαμερικανικές χώρες, αλλά και τις διαφορετικές πτυχές όλων των ισπανόφωνων κρατών του κόσμου. Γιατί τα ισπανικά δε μιλιούνται μόνο στην Ισπανία, αλλά έχουν καθιερωθεί ως η δεύτερη ξένη γλώσσα στον πλανήτη!

Πατήστε εδώ για να δείτε τις δεξιότητες που επιτυγχάνετε μετά την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο αναφοράς για τις Ξένες Γλώσσες.


Θερινά τμήματα στο CIAM Centro Internacional Antonio Machado στην Soria της Ισπανίας!  

Μαθαίνουμε ισπανικά στην Ισπανία!

Έχεις το πλεονέκτημα να μάθεις ισπανικά και να ανακαλύψεις τον πολιτισμό της Ισπανίας, στη Soria, μια υπέροχη πόλη στην περιοχή της Καστίλης!

Θα μάθεις την γλώσσα που αγαπάς και θα ταξιδέψεις σε υπέροχα τοπία και πόλεις που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα. Έλα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, γεμάτο τέχνη, ιστορία, φυσική ομορφιά, γεύσεις… Soria η πόλη της λογοτεχνίας!

Ο ιδανικός τόπος για την καλύτερη εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας …διασκέδαση…και νέοι φίλοι!

Το CIAM Centro Internacional Antonio Machado σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ισπανία….Os esperamos!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Για αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Η πείρα μας στις ξένες γλώσσες μετράει από το 1982!

 Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα προσφέραμε από τότε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον να σας προσφέρουμε το υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στην ισπανική γλώσσα και τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης!

Για βίντεο μαθημάτων πατήστε εδώ

Διεύθυνση: Λόντου 8 και Σόλωνος 116 (πλησίον ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ή ΟΜΟΝΟΙΑ) ΤΗΛ.: 210 3816559, 210 3803193

email:info@perugia.edu.gr

Η γραμματεία παραμένει καθημερινά ανοιχτή από 10:30 π.μ. έως 9:30 μ.μ. και το Σάββατο από 10:30π.μ.-6:00μ.μ.