ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ


Τώρα και μαθήματα ON LINE!

Οι τέσσερεις δράκοι – Μία ιστορία από την Κίνα

 

Τα κινέζικα δεν είναι πια… Κινέζικα.

 

frontereduced_300Το Κέντρο Κινέζικης Γλώσσας PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ υπερέχει στην ποιότητα διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας χάρη στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, στο υψηλότατο επίπεδο καθηγητών, τόσο Ελλήνων, όσο και Κινέζων, αλλά και χάρη στην πανελλήνια αποκλειστικότητά του να είναι το μόνο κέντρο κινέζικης γλώσσας με δικές του εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης κινέζικων, την “ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ στα ελληνικά – ΕΚΔΟΣΕΙΣ PERUGIA”, πρωτοπορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι! Πρόκειται για ένα πληρέστατο εγχειρίδιο κινέζικης γραμματικής με ελληνικές εξηγήσεις, απαραίτητο βοήθημα ειδικά για τον αρχάριο στα κινέζικα, αλλά και για τον προχωρημένο.

Οι καθηγητές κινέζικων του κέντρου μας είναι τόσο Έλληνες, άριστοι γνώστες της κινέζικης γλώσσας, όσο και Κινέζοι, απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων με σπουδές κινεζικής γλώσσας και φιλολογίας. Όλοι οι καθηγητές κινέζικης γλώσσας του κέντρου μας είναι οι πιο άρτια καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα καθηγητές κινέζικων που υπάρχουν.

Οι σπουδαστές μας στα τμήματα κινέζικης γλώσσας είναι ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους -καθώς η γνώση κινεζικών χάρη στη ραγδαία ανάπτυξη της οικονομικής δύναμης της Κίνας θεωρείται πλέον ένα σημαντικό προσόν για το βιογραφικό κάποιου- έχει επιλέξει να μάθει κινέζικα.

Με το να είμαστε το μοναδικό κέντρο κινέζικής γλώσσας με δικά του βιβλία εκμάθησης κινέζικων, θεωρούμαστε η καταλληλότερη επιλογή για όποιον θέλει να μάθει κινέζικα, προσφέροντας του το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης κινεζικών που κυκλοφορεί!

Πατήστε εδώ για να δείτε τις δεξιότητες που επιτυγχάνετε μετά την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο αναφοράς για τις Ξένες Γλώσσες.

Τόσο η παγκόσμια επιρροή της κινέζικης υπερδύναμης ειδικά τα τελευταία χρόνια, όσο και η σταθερή ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας, έχουν καταστήσει την εκμάθηση κινέζικων απαραίτητη. Έτσι ο γνώστης της κινέζικης γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος στην αγορά εργασίας, ενώ η ανακάλυψη της διαφορετικής αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς μια πρόκληση, αλλά και ένας τρόπος μύησης στον τεράστιας σοφίας κινέζικο πολιτισμό!

Για βίντεο μαθημάτων πατήστε εδώ

Διεύθυνση: Λόντου 8 και Σόλωνος 116 (πλησίον ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ή ΟΜΟΝΟΙΑ) ΤΗΛ.: 210 3816559, 210 3803193

email:[email protected]

Η γραμματεία παραμένει καθημερινά ανοιχτή από 10:30 π.μ. έως 9:30 μ.μ. και το Σάββατο από 10:30π.μ.-6:00μ.μ.