ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΜΑΤΡΙΟΣΚΑ


O αυτοκράτορας Κάρολος Ε΄ των Αψβούργων συνήθιζε να λέει ότι είναι ευπρεπές να μιλάει κανείς με τον Θεό στα ισπανικά, με τους φίλους στα γαλλικά, με τον εχθρό στα γερμανικά και με τις γυναίκες στα ιταλικά. Εάν, όμως, ήταν ειδικευμένος στην ρωσική γλώσσα, τότε φυσικά θα έπρεπε να προσθέσει πως στα ρωσικά μπορεί να μιλάει κανείς με όλους αυτούς.
Γιατί στην ρωσική γλώσσα θα έβρισκε την λαμπρότητα της ισπανικής, την ζωντάνια της γαλλικής, το μεγαλείο της γερμανικής, την τρυφερότητα της ιταλικής, καθώς και τον πλούτο και την γραφική ακρίβεια της ελληνικής και λατινικής γλώσσας.
Μιχαήλ Λομονόσωφ

Το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ υπερέχει σε σχέση με τα αντίστοιχα άλλα κέντρα στην ποιότητα διδασκαλίας της ρωσικής γλώσσας, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών. Τα ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της Ρωσικής ως Ξένης Γλώσσας είναι συγκριτικά τα υψηλότερα και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους !

Άλλη μια πρωτοπορία είναι ότι είμαστε το μόνο κέντρο εκμάθησης ρωσικής γλώσσας με δικές του εκδόσεις βιβλίων για την πλήρη εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας (ΕΚΔΟΣΕΙΣ PERUGIA), και πιο συγκεκριμένα η “ΡΩΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ στα ελληνικά”, ένα πληρέστατο εγχειρίδιο ρωσικής γραμματικής με ελληνικές εξηγήσεις, απαραίτητο βοήθημα ειδικά για τον αρχάριο στα ρωσικά, αλλά και για τον προχωρημένο. Επίσης, η πρωτοποριακή μέθοδος ρωσικών  “Da!”  για ενήλικες η οποίοι στοχεύουν να αποκτήσουν το Πτυχίο Γλωσσομάθειας επιπέδου Α1-Α2 ή να εργαστούν στον τομέα του τουρισμού.

Οι καθηγητές ρωσικών του κέντρου μας είναι τόσο Έλληνες ομογενείς από Ρωσία, άριστοι γνώστες της ρωσικής γλώσσας, όσο και Ρώσοι, απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων με σπουδές ρωσικής γλώσσας και φιλολογίας. Όλοι οι καθηγητές ρωσικής γλώσσας του κέντρου μας είναι οι πιο άρτια καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα καθηγητές ρωσικών που υπάρχουν.
Οι σπουδαστές μας στα τμήματα ρωσικής γλώσσας είναι ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους -καθώς η γνώση ρωσικών χάρη στην ανάπτυξη των εμπορικών και γενικότερων σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας θεωρείται πλέον ένα σημαντικό προσόν για το βιογραφικό κάποιου – έχει επιλέξει να μάθει ρωσικά.
 Ο γνώστης της ρωσικής γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος από ελληνικές εταιρείες συνεργαζόμενες με αντίστοιχες ρωσικές, ενώ η ανακάλυψη της γοητευτικής αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς ένα μαγευτικό και συναρπαστικό -ακόμη και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της- ταξίδι.

 

Τα τμήματα εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας του PERUGIA καλύπτουν όλα τα επίπεδα και οδηγούν στην επιτυχή απόκτηση όλων των Διπλωμάτων Γνώσης της Ρωσικής ως Ξένης Γλώσσας, στην προετοιμασία για την εισαγωγή στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών, πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ρωσία καθώς και για τα προγράμματα Erasmus.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις δεξιότητες που επιτυγχάνετε μετά την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο αναφοράς για τις Ξένες Γλώσσες.

Η πείρα μας στις ξένες γλώσσες μετράει από το 1982!

 Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα προσφέραμε από τότε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον να σας προσφέρουμε το υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στη ρωσική γλώσσα και τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης!

Για βίντεο μαθημάτων πατήστε εδώ

Διεύθυνση: Λόντου 8 και Σόλωνος 116 (πλησίον ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ή ΟΜΟΝΟΙΑ) ΤΗΛ.: 210 3816559, 210 3803193

email:info@perugia.edu.gr

Η γραμματεία παραμένει καθημερινά ανοιχτή από 10:30 π.μ. έως 9:30 μ.μ. και το Σάββατο από 10:30π.μ.-6:00μ.μ.