Μαθήματα Τουρκικής Γλώσσας

Το Ελληνοτουρκικό Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού υπερέχει σε σχέση με τα αντίστοιχα άλλα κέντρα στην ποιότητα διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, σύμφωνο με τις προδιαγραφές του Πανεπιστημίου İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİL MERKEZİ, το οποίο και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα.


Γιατί να μάθω Τουρκικά

Τόσο η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, όσο και η επανεξέταση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας ευνοούν μια σταθερή άνοδο, αλλά και συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο. Έτσι ο γνώστης της τουρκικής γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος από ελληνικές εταιρείες συνεργαζόμενες με αντίστοιχες τουρκικές, ενώ η ανακάλυψη της γοητευτικής αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς ένα μαγευτικό και συναρπαστικό -ακόμη και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της- ταξίδι.


Οι καλύτεροι καθηγητές τουρκικών

Οι καθηγητές τουρκικών του κέντρου μας είναι τόσο Έλληνες ομογενείς από Τουρκία, άριστοι γνώστες της τουρκικής γλώσσας, όσο και Τούρκοι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων με σπουδές τουρκικής γλώσσας και φιλολογίας. Όλοι οι καθηγητές τουρκικής γλώσσας του κέντρου μας είναι οι πιο άρτια καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα καθηγητές τουρκικών που υπάρχουν.

Οι σπουδαστές μας στα τμήματα τουρκικής γλώσσας είναι ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους -καθώς η γνώση τουρκικών χάρη στην ανάπτυξη των εμπορικών και γενικότερων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας θεωρείται πλέον ένα σημαντικό προσόν για το βιογραφικό κάποιου- έχει επιλέξει να μάθει τουρκικά.

Τα τμήματα εκμάθησης Τουρκικής γλώσσας του PERUGIA-ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ καλύπτουν όλα τα επίπεδα (Τemel, Orta, Yüksek) και οδηγούν στην επιτυχή απόκτηση όλων των Διπλωμάτων Γνώσης της Τουρκικής ως Ξένης Γλώσσας, στην προετοιμασία για την εισαγωγή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Τουρκία καθώς και για τα προγράμματα Erasmus.


Εγχειρίδια εκμάθησης Τουρκικής Γλώσσας

Άλλη μια πρωτοπορία είναι ότι είμαστε το μόνο κέντρο εκμάθησης τουρκικής γλώσσας με δικές του εκδόσεις βιβλίων. Η «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ στα ελληνικά» είναι ένα πληρέστατο εγχειρίδιο τουρκικής γραμματικής με ελληνικές εξηγήσεις, απαραίτητο βοήθημα τόσο για τον αρχάριο όσο και για τον προχωρημένο.

Με το να είμαστε το μοναδικό κέντρο τουρκικής γλώσσας με δικά του βιβλία εκμάθησης τουρκικών, αλλά και με το να έχουμε αποκλειστική αντιπροσώπευση του πλέον έγκριτου Τουρκικού Πανεπιστημίου (İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİL MERKEZİ), θεωρούμαστε εδώ και χρόνια η καταλληλότερη επιλογή για όποιον θέλει να μάθει τουρκικά, προσφέροντας το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης τουρκικών που κυκλοφορεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι είμαστε μακράν οι πρώτοι στις προτιμήσεις των σπουδαστών όσον αφορά στην εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας και αυτό είναι και η μεγαλύτερη αναγνώριση της προσφοράς και του επιπέδου των μαθημάτων τουρκικών του κέντρου μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις δεξιότητες που επιτυγχάνετε μετά την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο αναφοράς για τις Ξένες Γλώσσες.


Θερινά τμήματα στο Πανεπιστήμιο İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİL MERKEZİ

Μαθαίνουμε τουρκικά στην Κωνσταντινούπολη

Έχεις το πλεονέκτημα να μάθεις τουρκικά στην Κωνσταντινούπολη, σε μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Εκεί που συναντιούνται η Βυζαντινή με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, με τη μοναδική ομορφιά της, με τα μεγάλα λιμάνια της, τις πλούσιες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που φιλοξενεί, αυτή η πόλη είναι ο ιδανικός τόπος για την καλύτερη εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Το İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, την πηγή της τουρκικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η πείρα μας στις ξένες γλώσσες μετράει από το 1982!

 Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα προσφέραμε από τότε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον να σας προσφέρουμε το υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στην τουρκική γλώσσα και τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης!