ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ


Γιατί να μάθω Τουρκικά

Τόσο η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, όσο και η επανεξέταση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας ευνοούν μια σταθερή άνοδο, αλλά και συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο. Έτσι ο γνώστης της τουρκικής γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος από ελληνικές εταιρείες συνεργαζόμενες με αντίστοιχες τουρκικές, ενώ η ανακάλυψη της γοητευτικής αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς ένα μαγευτικό και συναρπαστικό -ακόμη και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της- ταξίδι.

Οι καλύτεροι καθηγητές τουρκικών

Οι καθηγητές τουρκικών του κέντρου μας είναι τόσο Έλληνες ομογενείς από Τουρκία, άριστοι γνώστες της τουρκικής γλώσσας, όσο και Τούρκοι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων με σπουδές τουρκικής γλώσσας και φιλολογίας. Όλοι οι καθηγητές τουρκικής γλώσσας του κέντρου μας είναι οι πιο άρτια καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα καθηγητές τουρκικών που υπάρχουν.

Οι σπουδαστές μας στα τμήματα τουρκικής γλώσσας είναι ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους -καθώς ηγνώση τουρκικών χάρη στην ανάπτυξη των εμπορικών και γενικότερων σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας θεωρείται πλέον ένα σημαντικό προσόν για το βιογραφικό κάποιου- έχει επιλέξει να μάθει τουρκικά.

Θερινά τμήματα στην Τουρκία

Το Κέντρο Τουρκικής Γλώσσας μας, εφόσον είναι εκείνο που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το ISTANBUL UNIVERSITESI DIL MERKEZI στην Ελλάδα, είναι και το μόνο που προσφέρει στους μαθητές του Υποτροφίες για φοίτηση των σπουδαστών του στα καλοκαιρινά προγράμματα μαθημάτων του ΠανεπιστημίουISTANBUL UNIVERSITESI DIL MERKEZI. Μέσω αυτών των μαθημάτων οι σπουδαστές του κέντρου μας είναι προνομιούχοι, καθώς έχουν την ευκαιρία της παραμονής σε τουρκικό περιβάλλον, βελτιώνοντας σημαντικά τις γνώσεις τους και συνδυάζοντας τις διακοπές τους στα τουρκικά θέρετρα με την εμβάθυνση στηντουρκική γλώσσα. Άλλη μια αποκλειστικότητα του κέντρου μας και μοναδικό προνόμιο που το Πανεπιστήμιο ISTANBUL UNIVERSITESI DIL MERKEZI προσφέρει αποκλειστικά και μόνο στους δικούς μας σπουδαστές !

Η πείρα μας στις ξένες γλώσσες μετράει από το 1982 !

Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα προσφέραμε από τότε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον να σας προσφέρουμε το υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στην τουρκική γλώσσα και τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης !